luni, iulie 6, 2020

Sufera de o boala incurabila! O mare artista din Romania a oferit dezvaluiri despre afectiunea de care sufera si a explicat cum reuseste sa se mentina in forma.

Silvia Dumitrescu, caci despre ea este vorba, a dezvaluit ca sufera de o boala incurabila. Artista sufera de Hashimoto, o afectiune a tiroidei.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent.

Citește și:

Sufera de o boala incurabila. Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit Silvia Dumitrescu.

In ciuda bolii sale, Silvia Dumitrescu se poate lauda cu o silueta de invidiat, mai ales ca a reusit sa dea jos 25 de kilograme, lucru care ii permite sa se imbrace ca in tinerete.

Citește și:

”Am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, a mai spus artista, potrivit DCnews.

Parteneri