marți, iunie 2, 2020

Sumele exorbitante pe care le-a plătit Bianca Dragușanu pe operații estetice s-au aflat acum. Căte operații a făcut Bianca Dragușanu și câți bani a dat. Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele de la noi care a recunoscut că și-a făcut numeroase operații estetice. Mai mult chiar, diva nu se sfiiește să ascundă acest lucru și se filmează sau pozează, de cate ori prinde ocazia, în cabinetele medicilor esteticieni.

Citește și:

 

Bianca Dragușanu și  operațiile estetice

Ultima dată a ea s-a filmat în timp ce era în cabinetul medicului estetician și a a explicat motivul pentru care vrea să apeleze la o altă intervenție.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Citește și:

 

Potrivit jurnaliștilor de la antenastars, Bianca a intervenit estetic până și la cel mai mic detaliu, cum ar fi genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, la sânilor și a posteriorului.

Bianca a considerat că și nasul trebuia modificat și nu a rămas neatins. În plus, ea a hotărât ca dinții ei să fie perfecti, așa că a optat pentru fațete.

Citește și:

Bianca Drăgușanu a scos sute de euro din buzunar pentru fiecare intervenție. În urmă cu șase ani, ea a declarat că a cheltuit în jur de 16 mii de euro pe operațiile estetice. Cum de atunci a a mai tot trecut pe la cabinetul medicului, suma probabil s-a dublat sau s-a triplat, susține sursa citată.

Parteneri