Info Actual > Showbiz > Surpriză de proporții! Cine este noua iubită a lui Pepe
Showbiz

Surpriză de proporții! Cine este noua iubită a lui Pepe

Surpriză de proporții! Cine este noua iubită a lui Pepe

Surpriză de proporții în showbiz-ul românesc, după ce Pepe a fost surprins, alături de noua sa iubită. În imagini se vede cine este și cum arată femeia din viața artistului.

La câteva luni după ce s-a pronunțat divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a început să se afișeze în public în compania altor femei. Dacă la început și-a dorit discreție și a refuzat să vorbească public de femeia cu care a fost fotografiat în timp ce se sărutau în public, acum, Pepe este pregătit de o nouă relație și nu se mai ferește.

„Am tot apărut în presă și am fost sunat de mulți jurnaliști să mă întrebe dacă sunt în relație cu o fată Yasmine. Măi fraților, nici nu știu cum arată. Chiar nu vreau să spun. Pe bune acum, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva și pac știre. Pe bune acum. Poate nu e cazul. Oricum sunt liber să fac ce vreau”, a scris Pepe pe Instagram.

O cheamă Yasmine și este make-up artist de profesie. Tânăra este o cunoștință mai veche de-a artistului. Cei doi se cunosc de câțiva ani, dat fiind faptul că ea l-a machiat pentru un videoclip mai vechi, potrivit Evz.

artist