marți, iunie 2, 2020

Surpriză de proporții în lumea fotbalului. Fanii lui Rapid sunt în delir după ce Daniel Pancu a acceptat să revină la Rapid. Fanii au primit vestea cu mult entuziasm.

Imediat după ce Daniel Pancu a acceptat noua funcție, fanii Rapidului l-au felicitat pe rețelele de socializare, după ce Digi Sport a anunțat că fostul antrenor va ocupa acum funcția de președinte.

Surpriză de proporții în lumea fotbalului. O numire care îi face cinste lui Daniel Pancu

Citește și:

„O numire care îi face cinste lui Daniel Pancu / Felicitări, Daniel! / Mult succes, Pancone / Foarte bine că a ales să rămână, așa putem ataca promovarea / Dacă vom obține promovarea, jos pălăria! Poți repara ce ai stricat. Doar împreună putem reuși”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii Rapidului.

Deși nu a fost încântat de această funcție, Pancu a fost convins, în cele din urmă, de numeroasele mesaje primite de la rapidiști, care i-au transmis să nu plece și el de la club, așa cum s-a întâmplat cu Daniel Niculae, Vasile Maftei, Constantin Schumacher și alții.

Citește și:

Pancu va începe treaba odată cu intrarea echipei în cantonament în vederea reluării sezonului din Liga 2 și a pregătirii play-off-ului de promovare în primul eșalon.

Parteneri