vineri, mai 29, 2020

„Te iubesc, mămică”. Solistul trupei 7 Klase i-a scris o piesă mamei sale înainte de a muri. În urmă cu doar două luni, o știre tristă șoca media românească. Cătălin Caragea, charismaticul solist al trupei „7 Klase” s-a sinucis la numai 22 de ani.

Fostul concurent a participat în 2018 la emisiunea „Românii au talent”, de la Pro Tv. Prestaţia lui a generat o impresie deosebită atât în rândul juriului, cât şi în rândul telespectatorilor.

Citește și:

Solistul trupei 7 Klase a lăsat o piesă dedicată mamei sale în care își cerea scuze de la femeia ce i-a dat viață. I-a înmânat misiunea extrem de grea unui prieten de-al său. Și anume, aceea de a-i oferi piesa sfâșietoare mamei sale. Mesajul cu care se încheie melodia este ”Te iubesc, mămică”.

În versurile cântecului dedicat mamei sale, Cătălin Caragea își cere scuze pentru toate supărările. Pentru toate momentele ratate, în care ar fi putut să-i spună că o iubește, și nu i-a spus.

Citește și:

“Mamă, îmi cer scuze că te-am frustrat/Îmi cer scuze c-am venit acasă de prea multe ori cam beat
Îmi cer scuze că prea multe ori te-am contrat/Vreau să spun acum că mă simt cam vinovat
Îmi cer scuze de cadourile pe care nu ți le-am dat/Că de prea puține ori te-am lăudat
Și nu ți-am spus îndeajuns că te iubesc cu adevărat/Îmi cer scuze, mamă”.

„Mereu a știut să-și ceară scuze”

Citește și:

Fragmentul înregistrat a fost publicat chiar de mama lui Cătălin, Aurelia Deliu. Aceasta a primit piesa de la unul dintre prietenii lui Cătălin, chiar de ziua sa de naștere. Aurelia Dinu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Multumesc mult pentru urari si sustinere, oameni frumosi la suflet. Este foarte placut sa stiu, cât de multa lume l-a indragit pe Catalin. Și eu, fiind mama lui, va simt respectul fiecaruia, fata de mine si familia noastra.

Azi a fost prima zi de nastere a mea, in cei 22 de ani,in care Catalin nu m-a imbratisat si nu mi-a spus cuvintele cele frumoase si dulci. Cum doar el stia sa o faca, cu vocea lui fermecatoare. A fost nespus de greu si trist… Totusi, el mi-a facut cel mai frumos cadou din viata.  Un fragment de piesa, pe care l-am ascultat pentru prima data azi,.. .de la un prieten.

A fost scris in ultimele zile din viata a lui si care, din pacate, nu a reusit sa finiseze. Pentru mine, insa, este cel mai pretios cadou… Mereu a stiut sa-si ceara scuze….Pentru orice..”, a fost mesajul trist al mamei solistului de la trupa 7 Klase.

 

4

Parteneri