sâmbătă, august 8, 2020

Terasa inchisa in Vama Veche. Avand in vederea cresterea alarmanta a cazurilor de Covid-19, turistii nu vor putea participa la petreceri in aer liber.

“Ținând cont de evoluția cazurilor noi de infectări și asocierea evoluției cu Vama Veche și locația Vis-a-Vis, am decis ca acest weekend să ținem locația închisă.

Vama Veche este foarte aglomerată în #weekend și suntem convinși ca nici un club nu poate asigura distanțarea socială, mai ales locația noastră care este lângă strada principală, unde traficul este intens și imposibil de controlat.

Citește și:

Mulțumim publicului și clienților noștri care au apreciat pozitiv și într-un număr copleșitor de mare munca noastră, atmosfera și evenimentele pe care încercăm sa le oferim. Dorim însă siguranța și sănătate tuturor turiștilor ce ajung pe litoral și nu dorim sub nici o formă să încurajam răspândirea virusului.

Subliniem faptul că este strict decizia noastră și sperăm ca aceasta să fie un semnal către responsabilitate socială și pentru restul litoralului și ca acesta sa fie perceput corect!”, a scris pe Facebook Ninel Dănilă, proprietarul unei terase din Vamă.

Parteneri