marți, august 11, 2020

Testare pentru Covid-19, gratuita! Cine poate beneficia de acest lucru. Consilierii generali ai Capitalei au aprobat testarea gratuită pentru COVID a bucureștenilor care pleacă în străinătate în scop turistic.

Este vorba de modificarea proiectului denumit ”Testăm pentru București”, iar schimbarea de astăzi va presupune suplimentarea cu încă 9.000 de teste a programului inițial. Propunerea a fost făcută de primarul general Gabriela Firea.

Citește și:

Gabriela Firea: Începând de mâine, bucureștenii interesați pot să se înscrie pentru a fi testați gratuit de către Primăria Capitalei, prin ASSMB, la adresa de e-mail vacanț[email protected], fără diacritice, firește. Vor fi contactați de către colegii noștri de la ASSMB și programați la testare la una dintre cele douăsprezece clinici de stat sau private cu care suntem în parteneriat, bineînțeles, în funcție de data la care au programată călătoria. Prin urmare, nu considerăm că va fi o avalanșă și o presiune, pentru că nu pleacă toți bucureștenii deodată.

Citește și:

Primarul general a mai spus că, la nevoie, se va avea în vedere suplimentarea în continuare a numărului de teste prevăzut pentru acest proiect, a transmis reporterul RRA, Atena Teognoste.

Parteneri