Home » Ezoteric » Top trei cele mai bârfitoare zodii. De cine ar fi...

Top trei cele mai bârfitoare zodii. De cine ar fi bine să te ferești?

Top trei cele mai bârfitoare zodii. De cine ar fi bine să te ferești?

Se știe că toată lumea bârfește, mai mult sau mai puțin. Doar că, nativii anumitor zodii par mult mai predispuși spre această îndeletnicire socială.

Locul 1. Săgetător

Obișnuiește să se uite în secret pe peretele tău de Facebook sau de Instagram. Știe cel mai recent mesaj pe care l-ai postat. Îți poate anticipa mișcările și acțiunile din în viața ta, chiar înainte să se întâmple. Știu, în general, toate știrile, toate despărțirile, toate împăcările.

Citește și:

Săgetătorul are o nevoie firească de nou, în viața lui. Are nevoie de noi cunoștințe, locuri noi, noi aventuri posibile, noi colegi de muncă sexy. Ooptimismul care îl caracterizează, îl împiedică să înțeleagă consecințele felului lui de a bârfi. Din fericire, nici consecințele nu sunt atât de grave, pentru că nu sunt atât de obositori.

Locul 2. Gemeni

Ei sunt tipul de om care încearcă să-și bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Prin excelență o zodie a comunicării, ei știu tot ce se aude, mai ales informațiile noi și interesante. Gemenii dispun de capacitatea de a-și aminti conversațiile și evenimentele exact așa cum s-au întâmplat, indiferent de perioada de timp în care s-au întâmplat.

Citește și:

Zodii. Ce îi determină pe oameni să te placă

Nu e cel mai bun lucru dacă ei știu ceva ce n-ai fi vrut ca niciodată să știe. Gemenii sunt fani ai memoriei selective. Astfel, ei scot mici detalii, în conversații,  ori de câte ori au nevoie. Când se întâmplă acest lucru, cel mai indicat lucrur ar fi să încercați să-i determinați să vorbească despre ceva mai interesant sau să schimbați subiectul.

Locul 3. Scorpion

Scorpionul știe totul despre secretele tale. În plus, el dispune de un control mental foarte puternic.Nu știi cum se face, dar întotdeauna iese cum vor ei. Este cu adevărat un bun prieten? Sunt cu adevărat demni de devotament? Sunt chiar pregătiți pentru asta?

Citește și:

Trebuie să treci de coada lor ridicată pentru ca ei să-ți permită să intri în lumea lor. În cazul în care ești prea misterios, vor crede că e posibil să ascunzi ceva.

Scorpionul dorește să dețină controlul. Dacă sunt interesați de tine, vor descoperi cu siguranță o modalitate de a ajunge la partea de jos a situației tale. Îți vor afla punctele slabe, indiferent de modalitate, chiar dacă poate include căutarea telefonului, de exemplu.

Parteneri