joi, mai 28, 2020

Totul e bine când se sfârșește cu bine! Adina Alberts s-a întors acasă. După ce a stat departe de casă două săptămâni, medicul s-a întors la soțul său.

Adina Alberts a plecat, împreună cu fiica sa, după ce soțul său, Viorel Cataramă era hotărât să se autoinfecteze cu coronavirus. Aceasta a declarat pentru Canal 33, că a părăsit locuința „doar pentru o perioadă”.

„La momentul respectiv am decis ca eu şi cu Briana ar trebuie să părăsim locuinţa o perioadă, ceea ce am şi făcut. În momentul în care testele au ieşit negative, ne-am şi întors. Evident. Aceasta este o luptă pe care el o duce”, a declarat Adina Alberts.

Citește și:

Este cunoscut faptul că omul de afaceri a încercat să se autoinfecteze cu coronavirus. Acesta a mers într-o localitate din România cu mulţi suspecţi și i-a îmbrăţişat pe toţi.

„Vreau să demonstrez că nu voi păţi nimic şi că trebuie să fim lăsaţi să muncim, să mergem la piaţă, pe stadioane, să facem export. Trebuie să avem o viaţă normală pentru că, până la urmă, sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de maşină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulaţia maşinilor”, și-a argumentat gestul Viorel Cataramă.

Citește și:

După întâlnirea cu oamenii infectați cu coronavirus, scesta s-a izolat de familie. A făcut trei teste și toate au fost negative. Așa că soția sa și fiica celor doi s-au întors în locuința comună.

4

Parteneri