sâmbătă, iulie 11, 2020

Tudor Barbu și Bogdan Chiriac au avut un dialog savuros în direct! După ce mai mulți muncitori din Sri Lanka au fost dați afară de la firma la care lucrau, au fost transportați din Botoșani la București și lăsați pe Aeropot, acolo unde, în miez de noapte, a intervenit ministrul Muncii, Violeta Alexandru. În legătură cu acest subiect, analistul Bogdan Chiriac și realizatorul TV Tudor Barbu.

Citește și:

„Este la limita jigodismului, să mă amendeze Herjeu, să aduci niște necăjiți, să-i muncim și apoi să-i basculezi pe prima poartă aeriană a țării, într-o țară cu pretenții, noapte, în pustiu, într-o țară la mii de kilometri de căsuța lor. Nu și-a mai rupt presa română venele, nu și-a mai rupt hainele, nu a mai urlat ca din gură de șarpe “scalavagism modern”, “Europa comunitară”. Aoleu… băi, suntem nebuni? Păi fix același lucru l-au pățit ai noștri, ba chiar mai grav la sparanghel. Bătaie de joc! Păi când ai pretenții să se poate cu românii tăi, în Germania, normal, tu în România de ce nu te porți normal cu străinii pe care-i aduci la muncă? Pentru că suntem o nație de farisei! Suntem vai steluța noastră!

Citește și:

Doamna Violeta Alexandru… să vă trăiască cine vă e drag, să-l ferească de COVID. S-a dus femeia grămadă la Aeroport (…) Vreau să văd și o altă opinie, poate mi-am permis prea mult și vine acum Bogdan Chirieac și-mi dă nana la popou. Să-mi spună: “Băi, Barbule, dar cum ți-ai permis să violentezi audio-video o mare parte a presei române?” Și o să mă justific la Chirieac, dacă nu pot, pun capul în pământ. Ia zi Bogdane…”, a spus Tudor Barbu în propria emisiune, la B1 TV.

Citește și:

Reacția din partea analistului politic Bogdan Chirieac nu a încetat să apară. Acesta a  menționat că problema muncitorilor este, din nefericire, rezolvată tot de presă.

“Sunt chestiuni inumane care se petrec în acest moment. La români a fost o amărăciune multiplă, pe de-o parte pentru că ai un președinte filogerman și te așteptai ca relația cu Germania să fie specială. Ea este specială, nu se poate spune că nu este, dar totuși, mă așteptam să fie până în detaliu. Doi, oamenii ăștia nu au plecat până în Belarus la munca la sparanghel, au plecat în Germania. Senzația noatră este că Germania e țara legii și ordinii, nu? Adică nu ți se poate întâmpla ceva rău în Germania, să și se încalce drepturile, să fii jefuit la drumul mare și lucruri din astea care se mai pot întâmpla la Vaslui, în România.

În momentul acesta, singura care se ocupă de soarta acestor oameni este tot presa. Facem știri, facem reportaje, deci singurii care până la urmă rămân oameni sunt tot cei din presă. Nu s-a repezit doamna Violeta Alexandru decât după ce a izbucnit scandalul în presă”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

Parteneri