luni, iulie 6, 2020

TURISM, listă post- coronavirus. „Cele mai bune 20 de destinații europene”. O listă cu cele mai sigure 20 de destinații pentru călătorii și turism, post-coronavirus, a fost întocmită de EBD.

Organițația Europeană pentru cele mai bune destinații (pe scurt EBD) face parte din Rețeaua EDEN a Comisiei Europene.Pe această listă apar mai multe oraşe din Polonia, Croaţia, Grecia, dar şi din România.

Citește și:

„Multe ţări europene îşi deschid frontierele, iar zborurile şi hotelurile se redeschid şi acum”, explică EBD, citat de Forbes.

Pentru a veni în ajutorul călătorilor care vor să călătorească în Europa, EBD a conceput o listă cu cele mai bune destinații. În această listă apar 20 de orașe europene cel mai puţin afectate de Covid-19

Lista cu cele 20 de destinații europene

1. Tbilisi, Georgia

Citește și:

2. Corfu, Grecia

3. Cavtat, Croaţia

4. Insulele Azore

5. Preveza, Grecia

6 Alentejo, Portugalia

7. Batumi, Georgia

8. Zagreb, Croaţia

9. Algarve, Portugalia

10. Sibiu, România

11. Kotor, Muntenegru

12. Rijeka, Croaţia

13. Varşovia, Polonia

14. Viena, Austria

15. Bohinj, Slovenia

16. Malta

17. Gdansk, Polonia

18. Vilnius, Lituania

19. Riga, Letonia

20. Taigaua sălbatică, Finlanda

„Sibiu, orașul cu ochi”

Citește și:

Jurnaliştii de la Forbes sunt de părere că Sibiul că este „un oraș frumos, istoric din Transilvania”.

„Poreclit «Oraşul cu ochi», Sibiu este o destinaţie turistică cunoscută atât pentru vizitatorii autohtoni, cât şi pentru cei străini. Cunoscut pentru cultura, istoria, gastronomia, arhitectura diversă (inclusiv casele sale iconice cu ochi care i-au dat porecla) şi minunile sale naturale, oraşul a devenit o destinaţie turistică râvnită”, este citatul din sursa citată.

Parteneri