joi, iunie 4, 2020

Un actor celebru a luat decizia. Fost actor și realizator de televiziune, iar mai apoi preot, Ovidiu Cuncea a luat decizia să se retragă la o mânăstire și să se călugărească.

Ovidiu Cuncea a luat această decizie după mai mulți ani în care a slujit ca preot la mai multe biserici din București, dorind să facă o schimbare în viață, potrivit cancan.ro. Drept urmare, în luna februarie a acestui an, s-a retras la o mănăstire, iar după două luni a renunțat la cele lumești și s-a călugărit, potrivit EVZ.

Citește și:

Un actor celebru a luat decizia. În vârstă de 52 de ani, Ovidiu Cuncea a fost căsătorit cu Cristina Lupașcu împreună cu care are doi copii, o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani. După separarea oficială de fosta soție, Ovidiu Cuncea a afirmat că a reușit să depășească momentul cu ajutorul credinței.

El a povestit că a urmat seminarul teologic, înainte de 1990, însă nu a urmat calea preoțească. S-a făcut actor, la îndemnul părinților, și a devenit preot mai târziu, fiind hitrotonit în Grecia.

Parteneri