vineri, iulie 3, 2020

Vacanța culinară. Inspirați de lipsa de mobilitate generată de pandemia cu care se confruntă întreaga lume, un grup de antreprenori locali a lansat un nou concept de meniu cu livrare. Conceptul culinar de preparate culinare cu livrare este disponibil începând cu data de 1 iunie 2020 pentru bucureșteni și o parte a judetului Ilfov. Vacanța Culinară este numele restaurantului care dedică în fiecare zi o zonă din meniul sau unei noi destinații de călătorie.

Citește și:

Vacanța culinară promite să poarte clienții într-o adevarată experiența gastronomică prin utilizarea unor rețete originale din bucătăriile tradiționale ale celor mai râvnite destinații de vacanță, dar mai ales prin abordarea unui nou specific în fiecare zi.

Turiștii digitali gstronomici au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de peste 120 de preparate internaționale specifice unor destinații renumite, pregătite după rețete autentice. Insă abordarea inedită survine din faptul că Vacanța Culinară dedică fiecare zi unei noi destinații și include în meniul sau preparate ce pot fi achiziționate în premieră locală și strict pe o perioada de 24 de ore. “Astăzi Armenia, mâine Finlanda, poimâine Argentina…și astfel, într-o singură lună, meniul Vacanței Culinare oferă clienților gustul și savoarea a peste 30 de țări”, a menționat Dana Petrea, cea care a inițiat noul concept de restaurant cu livrare.

Citește și:

Rețetele care stau la baza meniului Vacanța Culinară au fost documentate și colecționate din bucătării tradiționale frecventate pe decursul a mai multor ani de testare.

“Sub deviza ”Livram gust de vacanță, ne-am propus să dezvăluim clienților noștri o nouă tradiție culinară în fiecare zi și mai ales să aducem la îndemâna publicului larg experiențe de călătorie care incântă gusturile, amintiri din vacanțe și, de ce nu, inspirație de călătorie pentru viitor ”, a adaugat Dana Petrea, acționar al businessului.

Citește și:

Prețurile preparatelor Vacanța Culinară încep de la 7 lei și urcă până la 60 de lei, în timp ce un meniu format din supă, fel principal și garnitură, toate aferente unei destinații de vacanță, costă 49 de lei.

Parteneri