vineri, iulie 3, 2020

Veste tristă! Bodo de la Proconsul a suferit un infarct! Cum se simte acum? În urma unui infarct miocardic, solistul de la Proconsul s-a ales cu trei stenturi la inimă.

Bodo a povestit, ulterior că nu și-a dat seama că este vorba despre un infarct. Primul simptom a fost senzația acută a unui reflux gastric.

„Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital”, a mărturisit Bodo, conform România TV.

Citește și:

Veste tristă. Cântărețul a vorbit despre momentele prin care a trecut.

„M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi.

M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a mai spus Bodo.

Citește și:

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are 52 de ani. Este tatăl a doi băieți, în vârstă de 7 şi 8 ani. Artistul mai are un fiu din prima căsătorie, dar acesta s-a stabilit de câțiva ani în SUA.

Parteneri