sâmbătă, mai 30, 2020

Vesti triste despre Julio Iglesias. Artistul a disparut din viata publica de un an de zile, iar acum s-a aflat adevarul despre clipele grele pe care le traieste.

Artistul a disparut de pe retelele sociale de un an de zile, insa a revenit recent cu un mesaj in care anunta moartea soacrei Paula Bakker, mama celei de-a doua soţii a sa, Miranda Rijnsburger, şi bunica celor cinci copii ai săi minori.

Citește și:

„Trebuie să continui să trăieşti şi să lupţi. În aceste vremuri în care viaţa s-a oprit, parcă pentru a ne arăta cât suntem de fragili”, a scris artistul în vârstă de 76 de ani în acest mesaj însoţit de una din fotografiile sale şi de o înregistrare audio a piesei sale „La vida sigue igual”.

Vesti triste despre Julio Iglesias: Fiinţe dragi pleacă dintre noi fără să apucăm să le spunem mulţumesc 

Citește și:

„În aceste vremuri când fiinţe dragi pleacă dintre noi fără să apucăm să le spunem mulţumesc pentru atâtea lucruri, pentru atâtea momente de neuitat, fără a putea măcar să ne luăm adio şi să le spunem pentru ultima oară ‘mulţumim, mulţumim, mulţumim’, îmi aduc aminte când am compus acest cântec acum 57 de ani”, a adăugat Julio Iglesias, potrivit EVZ.

Artistul spaniol, care trăieşte între Miami şi Casa de Campo (Republica Dominicana), a adăugat: „Pentru toate familiile care au suferit pierderea unei fiinţe dragi şi pentru toate familiile care trăiesc această teribilă singurătate. Dragostea mea pentru totdeauna”.

„Noaptea trecută un înger s-a urcat la ceruri”

Citește și:

Decesul soacrei sale Paula Bakker a fost anunţat de nepoatele sale, gemenele Victoria şi Cristina, care i-au dedicat cuvinte emoţionante pe Instagram. „Noaptea trecută un înger s-a urcat la ceruri”, a scris Cristina, alături de o poză a bunicii sale la plajă.

Deşi gemenele lui Iglesias şi Rijnsburger sunt foarte active pe reţelele de socializare de când au împlinit 16 ani, tatăl lor nu a mai fost prezent pe Instagram de anul trecut.

Parteneri