vineri, iulie 3, 2020

Vesti triste despre Marinela Chelaru! In urma, actrita a trecut printr-un moment critic si in ciuda faptului ca acum se simte in regula, apropiatii o dau de gol.

Marinela Chelaru a fost cea care ne-a facut sa radem copios prin rolurile interpretate in comedii, dar si prin umorul din viata de zi cu zi, prin fiecare aparitie publica.

Acum doi ani, pe vremea cand avea 58 de ani, indragita actrita a suferit un infarct masiv, iar din acel moment viata ei a luat o intorsatura radicala, medicii au facut eforturi uriase sa o salveze, mai ales ca aceasta avea si un edem pulmonar grav. Desi a slabit 10 kilograme de atunci, medicii au continuat sa o atentioneze ca daca nu mai slabeste risca sa sufere un alt infarct care i-ar putea fi fatal, informeaza Dcnews.

“A luat-o razna în somn”

Citește și:

“Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, declarat Marilena Chelaru, la scurt timp după operație.

Citește și:

Chiar daca actrita isi asigura pe fanii sai este ca este intr-o stare buna, apropiatii acesteia spun contrariul.

Vesti triste despre Marinela Chelaru. “Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea”, au precizat surse apropiate actrita, citeaza playtech.ro.

Parteneri