joi, iulie 9, 2020

Viața după „Bravo, ai stil!” Ilinca Vandici. „Am fost nevoită să învăț”. Filmările pentru emisiunea „Bravo, ai stil!” au fost sistate de mai mult de două luni. Ilinca Vandici a mărturisit pentru TVMania că a reînvățat să trăiască în liniște și tihnă. A învățat cum să trăiască orice moment al timpului, bucurându-se de familie.

„Îmi petrec timpul cât se poate de productiv. Cu mult optimism, speranță, zâmbete și cu dorința de a reveni cât mai repede la viața normală. Petrec foarte mult timp cu Zian.

Citește și:

Ne jucăm, ne plimbăm, avem tot felul de activități, atât în casă cât și în curte. În rest, orice fac are legatură cu activitatea mea din mediul online, fie filmez pentru un vlog sau story-uri, fie fac poze”, a spus vedeta.

Viața după „Bravo, ai stil!” Ilinca Vandici a mai spus că a învățat să se machieze sau să se coafeze singură. Pentru că trebuia să arate profi, în continuare, pentru admiratorii săi.

Citește și:

„Am învățat că nu este atât de rău să stai acasă. Poți găsi foarte multe activități pe care să le desfășori. Am fost nevoită să învăț să mă descurc fără fotograf profesionist, make-up artist, hairstylist pentru a face poze sau filmări care să ajungă la urmăritorii mei de pe rețelele sociale. Am descoperit, datorită lui Zian, ca îmi place foarte mult să pictez!”, a mărturisit prezentatoarea pentru sursa citată.

Parteneri