joi, iulie 9, 2020

Vica Blochina e la capătul puterilor și plânge de două zile. „Un suflet pe care îl iubesc foarte mult”. Nori negri s-au abătut asupra vieții blondei pline de viață. Vica Blochina trece printr-un eveniment traumatizant. Aceasta le-a povestit fanilor săi întâmplarea nefericită și le-a cerut ajutorul.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vica a mărturisit că și-a pierdut motanul. Aceasta a realizat miercuri că Thomas nu este de găsit. Vedeta a decis să împartă poze cu el prin cartier, ba chiar a cerut ajutorul urmăritorilor săi.

Citește și:

„ANUNT‼️‼️‼️Dragii mei am mare nevoie de ajutorul vostru. Azi dimineata mi am pierdut pisica , un suflet pe care îl iubesc foarte mult.. A dispărut azi dimineata in zona Episcop Chesarie , Piata Cosbuc .

Va rog mult sa ma ajutati sa o gasesc , sa dati share la postarea mea sau daca ati vazut o sau gasit o sa mi scrieti neaparat . Ofer recompensa . Va multumesc mult”,a fost mesajul disperat al vedetei.

„Parcă a intrat în pământ”

Citește și:

Vedeta TV nu poate accepta dispariția motanului Thomas. Aceasta plânge neîncetat de două zile. Cu toate acestea s-a mobilizat și a făcut tot posibilul să-și caute  animăluțul. Vica și-a alertat vecinii, a făcut tot felul de scenarii, astfel încât să îi poată da de urmă. Și nu doar Vica este cea care suferă din pricina pierderii. Fiul său Edan își dorește ca motanul familiei să revină înapoi acasă, la fel de mult

Citește și:

„Nu știu ce să mai fac. L-am căutat peste tot. Am intrat și în apartamentele vecinilor, i-am contactat pe toți. Parcă a intrat în pământ. Nimeni nu știe nimic. Nici pe camerele de supraveghere nu apare nimic.

Nu pot să-mi dau seama. Am luat toate variantele în calcul, dar el nu a sărit niciodată de la balcon, nu a ieșit din casă, nu știu cum a putut să dispară. Vă rog din suflet să mă ajutați să-l găsesc că nu mai am liniște, nici eu, dar nici Edan”, a declaratt Vica Blochina pentru Libertatea.

 

Vica Blochina e la capătul puterilor și plânge de două zile. „Un suflet pe care îl iubesc foarte mult”

Parteneri