joi, iulie 9, 2020

Viitorul e roz! Bianca Drăgușanu. „Mă vad o bătrână tânără și sexy”. Bianca Drăgușanu a mărturisit recent pentru ProTV că are mereu de învățat din trecutul său. Vedeta a ținut să precizeze că după cele două căsnicii destrămate, cea mai fericită a fost cea pe care a avut-o cu Victor Slav.

După ce s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca apreciază liniștea. Aceasta a mai spus și că va gândi de două ori înainte să mai intre în altă relație. Nu are foarte multe cuvinte frumoase de spus despre ultimul său partener, Alex Bodi, despre care susține că se bucură că nu mai au nimic de împărțit.

Citește și:

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a declarat Bianca Drăgușanu la ProTv.

Bianca Dragusanu si Tristan Tate, prima fotografie impreuna! "Cat de f

Viitorul e roz: „Mă văd o bătrână tânără și sexy”

Bianca Drăgușanu și-a proiectat viitorul, pe care îl vede liniștit și vesel.

Citește și:

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38.  Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Parteneri