luni, iulie 6, 2020

Viorica de la Clejani, la marginea depresiei. „Plânge mereu, săraca”. Tot mai multe amănunte ies la iveală în urma scandalului creat în urma accidentului de mașină al Margheritei de la Clejani. A ieșit la iveală faptul că nu doar Fulgy are probleme cu drogurile. Ci și Margherita, fiica celebrilor lăutari.

Ioniță de la Clejani le-a cumpărat celor doi copii apartamente, pentru a avea fiecare intimitatea lui. Fulgy și Margherita, însă, au intrat în acest vârtej al lumii drogurilor, din care e foarte greu să iasă.

Citește și:

Viorica de la Clejani este cea care suferă cea mai tare în toată această poveste. Surse apropiate familiei au povestit pentru impact.ro, că mama celor doi plânge toată ziua. Și că, efectiv, nu mai știe ce să facă.

“Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor. Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai importantă și fiecare trebuie să stea la casa lui.

Citește și:

Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui. I-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte. Efectiv nu știe ce să mai facă, nu știe cum să îi controleze. Viorica plânge mereu, săraca.

Cred că cea mai mare greșeală este faptul că îi alimentează, în continuare, și pe Margherita și pe Fulgy cu bani. Cu mulți bani. Le face toate poftele. Le este frică să le taie veniturile. Pentru că se gândesc ca nu cumva copiii să nu se apuce de prostii și mai mari. Greu să fii părinte cu așa odrasle”, au declarat surse apropiate familiei Clejanilor pentru impact.ro.

Parteneri