Info Actual

Info Actual > Diverse > Virusul va face ravagii în luna decembrie. Experții de la „Marius Nasta” au previziuni sumbre
Diverse

Virusul va face ravagii în luna decembrie. Experții de la „Marius Nasta” au previziuni sumbre

Virusul va face ravagii în luna decembrie. Experții de la „Marius Nasta” au previziuni sumbre

Virusul va face ravagii în luna decembrie. Experții de la „Marius Nasta” au previziuni sumbre legate de virusul care face victime pe bandă rulantă în toată lumea.

Recent, managerul Institutului „Marius Nasta”, dr. Beatrice Mahler, a creat panică cu declarația făcută. Ea spunea că în decembrie „vom plânge mult” din cauza Covid-19.

Surprins de declarațiile făcute de colega sa, medicul Emilian Imbri, Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, a contrazis mărturisirea colegei sale. Acesta a afirmat numărul persoanelor decedate din cauza noului virus.

Virusul va face ravagii în luna decembrie: „vom plânge mult” din cauza Covid-19”

„M-ați surprins… M-ați surprins redându-mi afirmația colegei mele. Eu vă spun, scoateți din fraza aceasta că în decembrie vom avea foarte mulți morți (n.r., declarația exactă a fost «vom plânge mult»). Asta trebuie exclus. Vor fi decese, dar nu vor fi mulți morți. Nici acum nu sunt mulți, vă rog să mă credeți. Da, ne pare rău că există și sunt, dar ei nu depășesc rata de mortalitate specifică acestor afecțiuni”, a transmis dr. Emilian Imbri.

Referitor la bolnavii de Covid-19, medicul a completat:

„Însă, sigur că este păcat că se întâmplă și este păcat că avem amărăciunea asta că trebuie să-i mai și dirijăm spre alte locuri pentru că nu găsim un pat unde să-i tratăm”.

„Și în decembrie o să avem un număr ridicat de infectări, sunt convins de asta. Eu sper și speram ca în decembrie să mai scadă un pic. De ce? Pentru că lumea deja conștientizează problema”, a încheiat dr. Imbri intervenția de la Digi 24.