Budincă din pâine și mere, a la chef Horia Vârlan.
Ce poți să faci cu pâinea veche? E întrebarea pe care și-o pun adesea gospodinele. În niciun caz nu o arunci. Poți să o folosești faci din ea crutoane, sau pesmet, sau pâine franțuzească, sau, de ce nu?, budincă din pâine și mere. Este un desert practic, deoarece nu trebuie servit imediat si poate fi consumat atat rece, cat si cald!
Budinca din franzela este specifica zonei Fagarasului şi Sibiului. Rețeta chef-ului Horia Vîrlan este simplă și rapidă.
Ministerul Muncii a făcut public calendarul pentru plata alocațiilor copiilor în luna mai 2024. Aceasta…
Persoanele de cel puțin 16 ani pot obține venituri suplimentare, fie că sunt angajate sau…
Siguranța rutieră în Germania este reglementată prin norme strict. Încălcarea acestora poate duce la amenzi…
În ultimele zile, zvonurile legate de praful saharian care a ajuns în România au generat…
Produsele din comerț conțin frecvent aditivi alimentari, în special cele care sunt ambalate. Aditivii sunt…
În Joia Mare, cunoscută și sub numele de Joia Patimilor, gospodinele se dedică vopsirii ouălor,…
This website uses cookies.