Info Actual > Ezoteric > 2022 aduce catastrofe în România. Numerolog: Cam aşa o să fie!
Ezoteric

2022 aduce catastrofe în România. Numerolog: Cam aşa o să fie!

2022 aduce catastrofe în România. Numerolog: Cam aşa o să fie!

2022 aduce catastrofe în România. Romeo Popescu, numerolog, a explicat ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic, în ceea ce privește România!

“Anul universal 2022 este un an şase, adică un an de apă. Apa întotdeauna se manifestă emoţional. Avem trei de doi şi atunci apa se manifestă foarte puternic. Este un şase de apă, din trei cifre de apă.

2022 aduce catastrofe în România. Gândește-te la o mare învolburată. Îţi place? Când te duci la mare şi vezi valuri imense, îţi place? Nu îţi place! Bate vântul. Tu eşti pe un vas cu pânze şi vine furtuna şi nu ai cum să strângi pânzele. Cam aşa o să fie”, a spus Romeo Popescu, în emisiunea “Ce se întâmplă”, de la DCNews TV.

Ce se întâmplă în 2021, după Paști

“După Paşti urmează luna mai, a cincea lună a anului. E un prim lucru pe care îl putem spune. Un alt lucru pe care îl putem spune este că şi anul acesta este 5. 2+2+1 este 5. Deci se intersectează aceste cifre. Aşa cum ştim, cifra 5, numerologic vorbind, este o cifră de foc. De asta am spus la finalul anului 2020 că anul ăsta viaţa este mai expansivă, mai dinamică, mai în forţă, în două perspective.

Dacă ne uităm dintr-un punct de vedere, putem spune că totul va merge minunat. Dacă ne uităm din alt unghi de vedere, te gândeşti că trebuie să faci faţă la tăvălug. Poţi şi aşa, şi aşa. Orice situaţie are trei unghiuri de vedere minim şi trei rezolvări. Deci trebuie să ne gândim concret că există trei variante arhicunoscute: acţiunea pozitivă, fuga/frica şi repausul. Neutru, pozitiv şi negativ.

Luna mai este a cincea şi arată cum a fost până acum şi cum o să fie până la sfârşitul anului. E ca un fel de sinteză”, a declarat Romeo Popescu la DC NEWS TV.