Info Actual

Info Actual > Politică > 24 Ianuarie. Mesajul lui Florin Cîțu pentru români: Revenirea la libertate şi democraţie am obţinut-o uniţi
Politică

24 Ianuarie. Mesajul lui Florin Cîțu pentru români: Revenirea la libertate şi democraţie am obţinut-o uniţi

24 Ianuarie. Mesajul lui Florin Cîțu pentru români: Revenirea la libertate şi democraţie am obţinut-o uniţi

24 Ianuarie. Florin Cîțu a transmis un mesaj în ziua în care se împlinesc 162 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. Premierul spune că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca națiune, stă în unitate.

“Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza ne aminteşte că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca naţiune, stă în unitatea noastră. Revenirea la libertate şi democraţie am obţinut-o uniţi împotriva dictaturii, în decembrie 1989.

24 Ianuarie. Mesajul lui Florin Cîțu pentru români

Uniţi am obţinut garanţia parcursului euro-atlantic pe care România îl are de mai bine de un deceniu şi jumătate. Uniţi am demonstrat că putem opri grave derapaje, putem salva democraţia, atunci când o putere ilegitimă şi opresivă a acţionat împotriva propriului popor. Tot uniţi vom reuşi să protejăm sănătatea noastră, a tuturor, şi să redresăm economia după pandemie. La mulţi ani tuturor românilor!”, a scris Florin Cîţu, duminică, pe pagina sa de Facebook.