Info Actual > Showbiz > A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
Showbiz

A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!

A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!

A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului. Când toată lumea credea că nu mai are nimic de spus, Fulgy, băiatul Clejanilor, a postat un Instastory în care spune că a găsit-o pe Elodia și că aceasta citește Codul Penal.

”Dragii mei, sunt Mister Moft și am de făcut un anunț foarte important: am găsit-o pe Elodia! Nu pot să vă arat fața (n.r. fața Elodiei), citește Codul Penal și mi-a spus că vrea să îi scoateți gipsul în direct!”, a spus Fulgy în Instastory.

Fulgy, băiatul Clejanilor, a mai postat recent un mesaj dur în care își spune părerea despre România și despre români. În plus, tânărul spune că e sătul de circ și vrea să se mute în Miami.

”După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că își bagă p&%$ în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți , suntem corupți, gropi în stradă și jeg de oameni. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici. Dumezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam,… pis.. fac altele! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară de kkt! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milioari în euro de mulți ani de zile. Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Bucureștiul (capitala) e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România! P*@#%-aș pe ea de sus, cu presiune!”, a scris tânărul pe Instastory, potrivit Cancan.

Sursă foto&video: Instagram Story