Adevărul despre salata de bouef. Carmen Brumă a făcut lumină în ceea ce privește controversele legate de salata de boeuf, părerile fiind împărțite atunci când vine vorba despre cât de sănătoasă este. Un singur ingredient este suficient pentru a o transforma într-un preparat greu de digerat!
„Depinde foarte mult cum o prepari (n.r. salata de boeuf). Depinde foarte mult de cantitatea de maioneză pe care o pui în ea. Acesta este ingredientul care transformă o salată de boeuf sănătoasă într-una nesănătoasă”, a spus Carmen Brumă pentru DCNews.
Cât despre asocierea dintre cartofi şi carne, aceasta a punctat clar: „Este o teorie care s-a dovedit a fi, în timp, nereală. Nu aceasta este problema, ci cantitatea de maioneză sau felul în care este preparată pentru că e o diferenţă între cea din comerţ şi cea pe care o faci tu în casă”.
Totuşi, chiar şi cu maioneza „incriminată”, nu este nicio tragedie să te bucuri de gustul delicioas al salatei de boeuf dacă ţii cont că „doza face otravă!”, după cum spune Carmen Bruma, citându-l pe Paracelsus.
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
Ministerul Muncii a făcut public calendarul pentru plata alocațiilor copiilor în luna mai 2024. Aceasta…
Persoanele de cel puțin 16 ani pot obține venituri suplimentare, fie că sunt angajate sau…
Siguranța rutieră în Germania este reglementată prin norme strict. Încălcarea acestora poate duce la amenzi…
În ultimele zile, zvonurile legate de praful saharian care a ajuns în România au generat…
Produsele din comerț conțin frecvent aditivi alimentari, în special cele care sunt ambalate. Aditivii sunt…
This website uses cookies.