Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adina Alberts, mesaj IMPORTANT despre starea soțului său. „Este momentul să facă o testare”
Showbiz

Adina Alberts, mesaj IMPORTANT despre starea soțului său. „Este momentul să facă o testare”

Adina Alberts, mesaj IMPORTANT despre starea soțului său. „Este momentul să facă o testare”

Adina Alberts, mesaj IMPORTANT despre starea soțului său. „Este momentul să facă o testare”. Celebrul doctor a făcut un anuț public pe pagina sa de Facebook. Aceasta a mărturisit că starea de sănătate a soțului său este bună. Și că, în cursul zilei de astăzi, Viorel Cataramă va face un test pentru COVID-19.

„STAREA DE SĂNĂTATE A SOȚULUI MEU. Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația. Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului infectării cu COVID -19.

Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângelui arterial periferic (SpO2) nu a scăzut sub 97%.

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare.
Până acum NU s-a mai testat”, a fost mesajul Adinei Alberts.