Actual

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea: Am încercat să îi arăt o poză cu fetița, dar doamna care o păzea nu ne-a lăsat

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea: Am încercat să îi arăt o poză cu fetița, dar doamna care o păzea nu ne-a lăsat
FOTO: facebook elena udrea

Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, a declarat ieri că a încercat să îi arate acesteia poze cu fetița lor și că fostul ministru a slăbit mult din cauza stresului. Elena Udrea a cerut judecătorilor Curții Supreme să o lase în libertate până când va fi soluționat recursul în casație, o cale extraordinară de atac a condamnării la 6 ani de închisoare, primită în dosarul Gala Bute.

Adrian Alexandrov, soţul Elenei Udrea: Am încercat să îi arăt o poză cu fetița, dar doamna care o păzea nu ne-a lăsat

 Adrian Alexandrov a fost prezent în sala de judecată, luni, la recursul făcut de Elena Udrea.

„Am fost și ieri și am văzut-o, că am fost la penitenciar. Avocații au pregătit apărarea, sper ca acest complet de judecată să repare sau să îndrepte abuzul făcut în dosarul Elenei”, a spus Alexandrov.

Alexandrov spune că îi este foarte greu să meargă cu cea mică la ea, iar astăzi nu i-au permis și l-au rugat să nu interacționeze în niciun fel cu ea.

Măsurile de securitate pentru momentul în care Elena Udrea a fost adusă de la Penitenciarul Târgșor au fost sporite la Curtea Supremă de Justiție. În sala de judecată au fost mai mulți gardieni decât sunt de regulă la alte procese. Aceștia au reacționat imediat în momentul în care Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, s-a apropiat și a încercat să-i arate de pe telefonul o poză cu fetița lor.

„M-am pus mai lângă ea, am încercat să-i arăt o poză cu cea mică pe telefon, însă doamna care o păzea nu m-a lăsat. E greu să merg cu cea mică în vizită, pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam. Nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Ea nu știe ce face mama ei și unde e. Îmi e greu să merg cu cea mică în vizită pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam, nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Ea nu știe ce face mama ei și unde e, încerc să o țin cât pot departe de ceea ce se întâmplă cu ea. I-am spus că este la muncă, are treabă și va veni curând. Ea nu are percepția timpului la vârsta asta”.

Instanţa Supremă a amânat pentru miercuri, 22 iunie, luarea în discuţie a recursul în casaţie formulat de Elena Udrea

Elena Udrea a cerut judecătorilor Curții Supreme să o lase în libertate până când va fi soluționat recursul în casație, o cale extraordinară de atac a condamnării la 6 ani de închisoare, primită în dosarul Gala Bute.

Fostul ministru al Turismului a cerut și sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene. Udrea va afla decizia instanței peste două zile. În sala de judecată a fost prezent și iubitul ei, care a încercat să-i arate poze cu fetița lor.

Îmbrăcată într-un costum albastru satinat și cu câteva kilograme în minus față de silueta pe care o avea în urmă cu două luni, înainte de momentul arestării, Elena Udrea a fost adusă la Înalta Curte de Casație și Justiție.

În sala de judecată, Udrea și avocații au făcut încercări disperate de a-i convinge pe magistrați să ia o decizie în favoarea ei și să o lase în libertate până va fi judecat pe fond recursul în casație, ultima cale de atac a sentinţei definitive.

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea: ”A fost o ședință destul de grea, dar cred ca am reuşit să demonstrez și să fac să înțeleagă pe toată lumea ca Elena Udrea execută o pedeapsă nelegală”.