Aliment care crește rezistența la boală. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a vorbit despre o băutură care aduce o protecție pe care n-ai fi bănuit-o împotriva bolii.
”Vă aduc un argument pentru un aliment la care nimeni nu s-ar aștepta, dar care face minuni și anume banalul lapte pe care noi îl consumam. În lapte, există o proteină, doar în lapte, care se numește lactoferină și care are o capacitate uluitoare de a lega fierul. Nu numai că este o proteină cu efect anti-anemic, deci ne crește rezistența la boală, dar ea face acest lucru absolut miraculos: fură fierul de care au nevoie virusurile, bacteriile și agenții patogeni să se multiplice.
Lactoferina le fură de sub nas dușmanilor sănătății noastre exact elementul esențial, fără de care ele nu se pot multiplica și nu pot acționa. Un banal pahar cu lapte într-un sezon rece ne și liniștește și ne aduce și o protecție pe care n-am fi bănuit-o împotriva bolii.” a spus medicul nutriționist Mihaela Bilic, la Digi24.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.