Alimentul care ar putea preveni infectarea cu noul virus. Uleiul de ficat de cod este un supliment alimentar derivat din ficatul peștilor de cod. Pentru că acest ulei conține, de asemenea, vitamina A și vitamina D, experții îl recomandă tuturor pentru că cel care îl consumă ar putea avea un risc mai scăzut de a face Covid-19.
În urma unui proiect mai amplu al Spitalului Universitar din Oslo, Norvegia, specialiștii au invitat norvegienii să participe la un studiu. Norvegienii au fost rugați să răspundă la un chestionar online despre obiceiurile lor de viață: ce suplimente alimentare iau și ce simptome au avut cei care s-au infectat cu noul coronavirus.
Rezultatul este surprinzător. Aproximativ 150.000 de persoane au menționat că ei consumă în mod regulat ulei de ficat de cod. Experții spun că cei care au consumat acel aliment sunt mai puțin predispuse la infectare, iar cele care contractează totuși virusul, dezvoltă forme ușoare ale bolii.
O nouă perspectivă asupra efectelor pozitive ale consumului de ulei de ficat de cod
„Am fost contactați de Spitalul Universitar din Oslo și am văzut aceasta ca o oportunitate de a contribui la lupta împotriva pandemiei, obținând în același timp o nouă perspectivă asupra efectelor pozitive ale consumului de ulei de ficat de cod”, spune Gunnhild Aarstad, director de cercetare, dezvoltare și inovare la compania Orkla Health.
Citește mai mult despre uleiul de ficat de cod pe doctorulzilei.ro.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.