Lifestyle

Anamaria Prodan, la DNA: Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015

Anamaria Prodan, la DNA: Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015

Anamaria Prodan, la DNA. Soția lui Laurențiu Reghecampf, a sosit astăzi, 13 Iulie, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Impresara a fost chemată în calitate de martor , într-un dosar mai vechi, în legătură cu acționariatul de la Clubul Rapid.

„Martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, în acel acționariat de la Clubul Rapid.”, a declarat avocatul impresarei.

„Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. Este o chestie absolut normală, dacă se instrumentează un caz, și am participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor.”, a spus Anamaria Prodan, la ieșirea din sediul DNA.

Fără legătură cu acest dosar, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încercat să intermedieze, în anul 2009, vânzarea clubului Rapid. Giuleștenii erau patronați de George Copos, iar cel interesat să cumpere era omul de afaceri Lutz Stache.

Afacerea, un eșec memorabil. Copos s-a răzgândit

„Negocierile s-au încheiat şi urmează să semnăm un precontract, în care vom stabili o dată pînă la care ambele părţi, atît eu, cît şi domnul Copos, trebuie să îndeplinim nişte condiţii. Nu cred că mai pot apărea surprize. Mie îmi place să cîştig, deci vreau trofee. Campionatul, Cupa României şi să participăm în Champions League. Voi face orice pentru asta. Deocamdată nu pot spune care va fi bugetul echipei, el va fi stabilit ulterior”, spunea omul de afaceri la vremea respectivă. Dar, în cele din urmă, George Copos și Lutz Stache nu au mai bătut palma și afacerea a căzut.