Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anca Serea, pledoarie pentru valorile familiei, „pentru că epidemia aceasta ne copleșește”
Showbiz

Anca Serea, pledoarie pentru valorile familiei, „pentru că epidemia aceasta ne copleșește”

Anca Serea, pledoarie pentru valorile familiei, „pentru că epidemia aceasta ne copleșește”

Anca Serea, pledoarie pentru valorile familiei, „pentru că epidemia aceasta ne copleșește”. Cea mai celebră mămică din showbiz a postat recent pe contul personal de Instagram un text emoționant despre perioada dificilă prin care trecem cu toții.

Mămică a șase copii, vedeta face o adevărată pledoarie pentru ceea ce înseamnă familia. „Muncim cu toții atât de mult încât pare că am uitat să trăim… Am uitat că lucrurile cu adevărat importante nu ni le oferă nimeni altcineva decât familia, soțul, copiii, părinții, frații, surorile, prietenii! Privesc cu tristețe la țări vecine unde se pierd vieți. Acei oameni sunt poate soți, bunici, tați, frați și nu mai apucă să își ia rămas bun de la cei dragi. Pentru că sunt izolați pe un pat de spital și, de multe ori, nici nu au vreo șansă reală de a trăi. Pentru că epidemia aceasta ne copleșește. Ne-a luat pe toți prin surprindere și nu pare să se lase doborâtă ușor”, mărturisește Anca Serea.

„Vom trece cu toții, împreună, prin această încercare”

Acesta susține că criza prin care trecem trebuie să fie privită dintr-un punct de vedere pozitiv: „ Ne bucurăm de tot ce avem și de fiecare zi, așa cum vine. Evit să mai deschid televizorul foarte des, pentru că avalanșa de știri mă pune efectiv la pământ. O perioadă în care să ne oprim puțin din goana nebună!
Încerc mereu să privesc partea plină a paharului și să găsesc un bine în tot răul, așa că sunt de părere că momentele grele prin care trecem cu toții acum, reprezintă un prilej care ni se oferă pentru cumpătare și pentru a ne opri din această goană!

Cred că Universul ne-a oferit prin încercarea aceasta grea, în care apropierea de cei dragi devine nu doar dificilă ci și periculoasă, posibilitatea de a ne opri puțin. De a petrece timp alături de familie, de a asculta cu atenție ce ne spun copiii, nu pe fugă cum obișnuim mereu, prinși între diverse treburi.”

Anca Serea ne îndeamnă să ne păstrăm credința: „Eu cred însă că omenirea este puternică, că noi suntem puternici. Vom trece cu toții, împreună, prin această încercare și o vom depăși. După ea vom aprecia cu siguranță mai mult lucrurile de care am uitat. Nu ne vom mai grăbi atât de tare spre o destinație care nici măcar nu ne este clară! Vom iubi, vom zâmbi, ne vom bucura de viață mai mult. Pentru că am luptat să trăim!”