Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Esca a surprins pe toată lumea. Destăinuiri după 25 de ani de muncă la Pro TV
Showbiz

Andreea Esca a surprins pe toată lumea. Destăinuiri după 25 de ani de muncă la Pro TV

Andreea Esca a surprins pe toată lumea. Destăinuiri după 25 de ani de muncă la Pro TV

Andreea Esca a surprins pe toată lumea. După 25 de ani de muncă la Pro TV, cea mai populară și apreciată prezentatoare de știri de la noi s-a destăinuit în emisiunea aniversară a lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a împlinit 13 ani de Pro TV cu invitați unul și unul, 13 ani plini cu energie, zâmbete și voie bună! În fiecare zi, el a făcut spectacol cu cele mai îndrăgite personalități din România, și nu numai. Ediția aniversară a avut câțiva invitați speciali: printre care Andreea Esca, Andra, soția lui, doctorul Mihail Pautov, cel care a spulberat mituri, și mulți alții.

Cum a pășit în studio, Andreea Esca  a cucerit instant publicul prin discursul său deosebit de captivant. Ea a răspuns și provocării lui Cătălin Măruță de a aduce 13 fotografii cu ea.

Una dintre acesta o înfățișa pe celebra prezentatoare, în perioada liceului, cu o pereche frumoasă de ochelari. „Am adus această fotografie pentru a vă arăta acești cercei. A fost primul lucru câștigat din banii mei”, a mărturisit Andreea Esca.

Apoi, Andreea a povestit că primul salariu l-a câștigat pe vremea când era la liceu: ”Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei”.

Privind în urmă, Andreea și-a amintit de unele lucruri la care a ținut foarte mult: ”Îmi aduc aminte cu extrem de mare plăcere de Dacia mea albastră, pe care am cumpărat-o foarte greu. Am ținut-o multă vreme.

Andra a veni în studio pentru a trece și ea prin cea mai picantă rubrică de la Pro TV! Ea și Cătălin au fost nevoiți să răspundă la câte 3 întrebări care ar putea rămâne secrete…dacă mănâncă picant!

Sursă foto: Pro TV