Actual

Avocata Elenei Udrea, optimistă. Nu vrem o zi liberă, ne axăm mai degrabă pe eliberarea ei. Imagini noi cu Eva Maria

Avocata Elenei Udrea, optimistă. Nu vrem o zi liberă, ne axăm mai degrabă pe eliberarea ei. Imagini noi cu Eva Maria

Elena Udrea își pregătește ieșirea din închisoare în septembrie, odată cu reluarea ședințelor de judecată. Avocata Elenei Udrea spune că sunt șanse mari ca Elena Udrea să fie eliberată. În tot acest timp, soţul său se ocupă de Eva Maria şi a oferit publicului câteva imagini de la joacă.

Avocata Elenei Udrea, optimistă. Nu vrem o zi liberă, ne axăm mai degrabă pe eliberarea ei. Imagini noi cu Eva Maria

”Suntem în fața unei rulete rusești pe situația prescripției și nu numai. Nu cred că putem să discutăm despre o prezivibilitate a soluțiilor, strict pe procedură, în prezent, în România. Cu atât mai puțin pe partea aceasta de prescripție.

Avocata Elenei Udrea susține că aceasta nu a beneficiat de nicio zi de libertate de când a ajuns în arestul din România.

”Nu am formulat vreo astfel de cerere până în prezent, ne axăm mai degrabă pe eliberarea ei. Sperăm că totuși justiția din România, până să ajungem la forurile internaționale, va analiza cazul dumneaei și va constata că în dosarul Gala Bute, unde a fost condamnată, avem un președinte de complet care a fost numit indirect de către președintele României în acel complet și de aceea nu a avut parte de un proces echitabil”, a mai spus avocata Elenei Udrea.

Eva Maria, imagini noi publicate de tatăl său, Adrian Alexandrov

Tot astăzi, soţul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a postat mai multe imagini cu fiica lor, Eva Maria. Micuța apare în timp ce se joacă cu un cățel, la malul apei, sub supravegherea tatălui care a filmat momentul.

În imaginile pe care le-a distribuit, Eva Maria, îmbrăcată într-un tricou alb și în pantaloni scurți, se distra de minune alături de un cățel. Acesta îi returna un băț pe care micuța îl arunca în apă, în vreme ce fetița părea foarte încântată de acest joc.

Foto: Captura video EVZ.RO

Alexandrov locuieşte alături de fetiță și de mama Elenei Udrea care îl ajută cu cea mică, dar şi în gopodărie.

Pozele postate de iubitul Elenei Udrea, dar și informațiile apărute în spațiul public demonstrează că este un tată devotat, care își petrece tot timpul alături de fetiță și îi îndeplinește toate dorințele. Astfel, Adrian Alexandrov încearcă să o facă să treacă mai ușor peste faptul că mama sa nu îi este alături.

Prima vizită a micuței Eva la penitenciar

Elena Udrea se află în penitenciar unde execută pedeapsa de șase ani, primită în Dosarul Gala Bute. În ultimele luni, ea a făcut numeroase demersuri pentru a fi eliberată, astfel încât să fie alături de fetița sa. Fostul ministrul al Turismului și-a văzut fiica, pentru prima dată de când se află în spatele gratiilor, la începutul lunii august. Ea a izbucnit după vizita fiicei sale, pe care a văzut-o doar din spatele unui geam. Elena Udrea și-a arătat nemulțumirea cu privire la condițiile pe care trebuie să le suporte.

„Pentru că tot s-a aflat «pe surse» din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, că am fost vizitată de fetița mea, vă confirm că după aproape patru luni și un demers anevoios mi-am văzut în sfârșit copilul! Aș fi dorit ca Eva să fie ferită de publicarea imaginilor de la această vizită, poate pentru că eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași sa își viziteze mama, acum șase ani”, spunea Elena Udrea la vremea respectivă.