Ezoteric

Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi

Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi

Dezaluirea momentului despre profetia Babei Vanga. Bulgăroaica Baba Vanga a devenit celebră datorită faptului că multe dintre previziunile sale s-au împlinit. A murit în 1996 în vârstă de 85 de ani.

Printre previziunile sale, bulgaroaica a ales sa vorbeasca si despre extraterestri. Extraterestrii ar fi pe pamant de ani de zile, iar cei pe care cei ea ii percepe vin de pe a 3a planeta de la pamant, numită VAMFIM. Potrivit clarvazatoarei, in următorii 200 de ani, oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi.

Dezaluirea momentului despre profetia Babei Vanga. „În 1978 Baba Vanga a spus: „Îi văd cam de 1 an de zile, sunt transparenți, ei apar așa cum omul își vede chipul reflectat în apă. Sunt îmbrăcați în haine și strălucesc precum solzii de pește. Se pare că printre ei se află și femei. Pletele lor se aseamănă cu algele și sunt moi ca puful de gâscă. Uneori în partea din spate au ceva asemănător cu aripile.”

„Adesea când mă întorc în casa mea, îi găsesc așezați prin camere. Vorbesc cu ei, câteodată de la distanță. Ei comunică cu foarte puțini oameni de pe planeta noastră. Când am intrat în casă mi-au spus: „Stai în picioare și ascultă, nu te teme de nimic, noi îți vom vorbi despre viitor. Lumea va suporta multe schimbări, va urca și va coborâ. Echilibrul va apărea atunci când vom putea vorbi cu oamenii.”, scrie DcBusiness.