Știri pe scurt

București și Seul, din ce în ce mai apropiate! Relațiile comerciale sunt pe primul loc

romania_coreea_de_sud (sursă foto: economica.net)
sursă foto: economica.net

Hwan Seug Kang, viceministrul Administraţiei Programului de Achiziţii pentru Apărare din Coreea de Sud (DAPA), este prezent joi, 6 iulie, la București cu ocazia „Conferinţei privind cooperarea în industria de apărare Republica Coreea-România 2023”. Oficialul de la Seul a ținut să specifice încă o dată importanța cooperări dintre cele două state.

‘„Cele două ţari au stabilit relaţii diplomatice şi au promovat relaţiile la nivel de parteneriat strategic, aşadar promovăm cooperarea în industria de apărare, dar şi în ceea ce priveşte centralele nucleare”, spune Hwan Seug Kang.

„Această conferinţă va fi un prilej de a ne dezvolta în continuare cooperarea cu România, cu accent pe industria de apărare, şi ne aşteptăm în special la un rezultat substanţial de la această conferinţă. Ea este locul unde companii de frunte din domeniul apărării din Republica Coreea îşi prezintă produsele”, a adăugat viceministrul Administraţiei Programului de Achiziţii pentru Apărare din Coreea de Sud, citat de Agerpres.