Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bucurie mare în familia Pastramă. Veste dată în direct, la TV
Showbiz

Bucurie mare în familia Pastramă. Veste dată în direct, la TV

Bucurie mare în familia Pastramă. Veste dată în direct, la TV

Bucurie mare în familia Pastramă. Veste dată în direct, la TV. Doar cu câteva zile în urmă, ziarele scriau despre cei doi căp urmează să divorțeze. Dar, surpriză! Invitați la emisiunea lui Cătătlin Măruță, Florin Pastramă a scăpat porumbelul în direct. Acesta a anunțat că Brigitte e însărcinată în câteva luni.

211Deși Brigitte și-ar fi dorit să păstreze secretul până când sarcina va deveni imposibil de ascuns, soțul său n-a mai putut rezista tentației de a împărtăși fericita veste tuturor telespectatorilor.

„De ce ai spus? N-am zis că anunțăm mai încolo, pe la cinci- șase luni?”, l-a „certat” Brigitte Pastramă pe soțul său, în direct.

Vor să îşi vând shaormeria. Câţi bani cer pe ea

A trecut doar jumătate de an de când Brigitte și Florin Pastramă au deschis șhaormeria și acum o scot la vânzare. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi se văd nevoiți să renunțe la afacere. Cei doi și-au început afacerea cu o rețetă unică de pleșcaviță. Brigitte se ocupa personal de prepararea acesteia.

Deși clienții îi lăudau preparatele,  cei doi au ales să vândă afacerea, cu nici mai mult, nici mai puțin de 57.000 euro.

Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma. spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”, se arată în anunțul publicat pe un site de anunţuri.