Lifestyle

Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă

Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă

Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă. Pe întreaga perioadă a mandatului lui Donald Trump, la Casa Albă nu au existat animale de companie – o anomalie istorică, deoarece  prima dată când când o familie prezidențială nu a avut însoțitori de animale a fost în urmă cu 100 de ani, dar asta s-a schimbat acum, datorită lui Champ și maiorul Biden. Președintele Joe Biden și Prima Doamnă Jill Biden au doi ciobănești germani, Champ și Major, potrivit townandcountrymag.com.

Președintele Joe Biden și Jill, s-au instalat miercuri în reședința prezidențială, iar duminică au fost aduși și câinii familiei.

„Champ este încântat de noul său culcuș, lângă șemineu, iar Major, zburdă fericit pe peluza de sud”, a dezvăluit secretarul de presă.

Champ a devenit membru al familiei Biden în 2008 și a mai vizitat Casa Albă în timpul mandatului lui Joe Biden, ca vicepreședinte.

“Major” a fost adoptat, astfel că devine primul patruped de la un adăpost de animale, care ajunge la Casa Albă.

Luând cele două animale de companie  la Casa Albă, Joe Biden îndeplinește de fapt o promisiune de campanie. În octombrie 2020, președintele ales a împărtășit un clip cu Donald Trump, sugerând că pare prostesc să te plimbi cu un câine pe peluza Casei Albe, urmat de o fotografie cu Biden și unul dintre câinii săi.

„Oameni buni – nu votați doar pentru a mă pune pe mine la Casa Albă. Votați și pentru Champ și Major”, a conchis președintele. „Să aducem câinii înapoi în Casa Albă”.