Info Actual > Ezoteric > Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
Ezoteric

Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL

Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL

Cale nouă pentru o zodie în luna martie! Daniela Simulescu  a făcut previziuni pentru următoarea perioadă. Astrologul spune că Marte iese din din Casa 7 și va intra în Gemeni, iar astrele vor fi de partea nativilor din Scorpion și cei cu ascendent în această zodie. 

Se schimbă totul pentru cei năcuți sub semnul astral din Scorpion.  se vor îndrepta într-o altă zonă. „Începeți să fiți mai dispuși către anumite domenii pe care le-ați respins până acum”, afirma astrologul.

De unde mai pot să scot bani?

„Artificii! Iese Marte din Casa 7. Relațional, nici voi nu ați mai înțeles nimic de la începutul anului cu Marte, fiind și guvernatorul vostru. Acum intră în Gemeni și preocupările vor fi altele. Câți bani fac? De unde mai pot să scot niște bani? Unde să mai investesc? Vă duceți într-o altă zonă.

Scorpionii vor avea o săptămână plină pe toate fronturile

Se duc din conflictele pe plan relațional. Puteți fi foarte romantici. Dacă vă doriți, puteți fi cei mai romantici și mai implicați în relație. Ușor, începeți să fiți mai dispuși către anumite domenii pe care le-ați respins până acum. Multe drumuri pentru voi săptămâna aceasta”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Scorpion și cei cu ascendent în această zodie.