Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cătălin Măruță, dezvăluire incredibilă! Iubește o femeie, în secret, de 13 ani. „E a doua mea soție”.
Showbiz

Cătălin Măruță, dezvăluire incredibilă! Iubește o femeie, în secret, de 13 ani. „E a doua mea soție”.

Cătălin Măruță, dezvăluire incredibilă! Iubește o femeie, în secret, de 13 ani. „E a doua mea soție”.

Cătălin Măruță, dezvăluire incredibilă! Iubește o femeie, în secret, de 13 ani. „E a doua mea soție”.

În urmă cu 13 ani, Cătălin Măruță prelua o emisiune la Pro TV, pe tronsonul orar al lui Teo, cea mai cunoscută vedetă Pro TV, după Cătălin Călinescu și Andreea Esca. Nimeni nu-i dădea vreo șansă, băiatului incisiv, care venea de la TVR2.

De-a lungul timpului, emisiunea La Măruță a devenit una dintre cele mai urmărite de publicul român. În cei 13 ani de când există, Măruță a reușit să se mențină în top, cu audiențe amețitoare. Au existat, însă, și momente în care audiențele au fost sub așteptări. Cătălin Măruță a povestit pentru Pro TV o întâmplare care a fost o lecție de viață pentru el.

„Acum vreo șase ani, în competiția asta nebună din televiziune, aveam niște ediții cu un celebru manelist, care era cu o celebră soție, iar povestea asta a ținut vreo două săptămâni încontinuu. Țin minte că eram a doua zi dimineața, ne uitam și ziceam, 40%? Adică 40% din cei care au televizoarele deschise se uită la noi?
Phaaaai, așa mergeam cu nasul pe sus prin curtea televiziunii! După două săptămâni în care cei doi au fost pe canapea, nu le-am dat numele, că au mai fost și alții (râde), după două săptămâni cei doi nu au mai venit și ne-am dat dat seama că după vârful ăla de munte am ajuns la poalele lui. Pentru că apoi au urmat niște luni în care nu depășeam 15% audiență. Și nu îmi venea să cred!
Noi înainte făceam o medie de 25%. I-am descoperit pe acești doi artiști, maneliști, făceam 40%. După ce nu au mai venit nici ei, nu mai făceam nici cît făceam noi audiență, 20%, 25%,. Pentru că a fost o lecție! Publicul nu venea pentru emisiune, venea pentru cei doi! Iar publicul emisiunii a plecat dezamăgit. Uite, asta a fost un lucru pe care nu l-aș mai repeta. (…) Până la urmă, ne-am umplut din nou sala de spectatori, dar a durat ceva!”, a dezvăluit vedeta Pro TV.

Cătălin Măruță iubește o femeie, în secret, de 13 ani. „E a doua mea soție”

În cadrul aceluiaș interviu, celebrul prezentator a făcut o declarație de dragoste unei femei foarte speciale din viața sa. Este vorba de Alina Tolontan, producătorul emisiunii sale.
„Noroc cu producătorul emisunii, Alina Tolontan, pentru că este înțelegătoare, pentru că nu m-a lăsat niciodată să iau decizii la nervi, la supărare.  Lucrăm de 13 ani împreună și vreau să îi spun public că o iubesc foarte mult.
E a doua mea soție, trebuie să recunoaștem. Am petrecut la fel de mult timp cu ea cum am petrecut și cu Andra”, a mai spus vedeta.