Lifestyle

Ce frumoasă e fiica Elenei Udrea! Micuța a împlinit doi ani. FOTO

Ce frumoasă e fiica Elenei Udrea! Micuța a împlinit doi ani. FOTO

Ce frumoasă e fiica Elenei Udrea! Micuța a împlinit doi ani.

Bucurie mare în familia fostului Ministru al Turismului, Elena Udrea. Fetița Elenei Udrea și a partenerului său, Adrian Alexandrov, Eva Maria, a împlinit doi ani, prilej de sărbătoare.  Cei doi și-au sărbătorit fetița într-o grădină cu multe baloane roz, aurii și albe, cu mulți prieteni în jur, cu veselie și tort făcut de Dana Budeanu, conform evz.ro.

Elena Udrea și fiica sa au purtat rochii identice mamă-fiică, marca Dolce Gabbana, cu un print de trandafir roz pe un fond alb. Elena Udrea și-a tatuat pe umăr o declarație de dragoste pentru fiica sa, „Eva Maria, amor de mi vida”.

„LA MULTI ANI, MINUNEA DIN VIATA MEA!
Iti multumesc pentru ca m-ai ales pe mine si ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi te-a adus! Iti doresc sa cresti sanatoasa si fericita!
Mami si Tati te iubesc si iti sunt alaturi in fiecare clipa!”, a fost mesajul emoționant al Elenei Udrea pe pagina sa de Facebook.

A devenit mamă la 44 de ani

Fostul Ministru al Turismului a devenit mămică la 44 de ani. Astfel, Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

„Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea pentru VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.