Info Actual

Info Actual > Politică > Ce pensie va încasa Donald Trump. Suma este uriașă
Politică

Ce pensie va încasa Donald Trump. Suma este uriașă

Ce pensie va încasa Donald Trump. Suma este uriașă

Ce pensie va încasa Donald Trump. Ce pensie va încasa Donald Trump. Pentru că a fost președintele Statelor Unite, acesta va primi sume consistente de la bugetul de stat, în calitate de pensionar. După patru ani de slujit America, fostul președinte are dreptul la pensie, dar și la alte beneficii care valorează mii de dolari, potrivit CNN.

Fostul președinte Donald Trump va avea o pensie de 221.400 de dolar, pe lângă această sumă, acesta are dreptul la multe alte beneficii: decontarea călătoriilor, spații de birouri și bani pentru plata angajaților personali, sumă ce poate depăși 1 milion de dolari.

Potrivit Uniunii Naționale a Plătitorilor de Taxe din SUA, începând cu anul 2000, cei patru președinți americani încă în viață au primit 56 de milioane de dolari în beneficii.

Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama au încasat anul trecut peste 500.000 de dolari fiecare

Printre beneficii este închirierea de birouri.  trump va avea o sumă limită, a explicat Demian Brady, directorul fundației. Foștii președinți Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama au primit anul trecut peste 500.000 de dolari fiecare pentru plata chiriilor, în timp ce Jimmy Carter a luat 118.000 de dolari.

Plătitorii de taxe americani peste 1 milion de dolari de când a preluat președinția SUA

În cazul lui Trump, chiriile clădirilor business-urilor sale i-au costat pe plătitorii de taxe americani peste 1 milion de dolari de când a preluat președinția SUA. Acum, acesta va putea deconta chiriile doar pentru birourile care se află în proprietatea sa privată, a mai explicat Brady.