Cea mai delicioasă plăcintă cu mere de post. Plăcinta cu mere este, fără doar și poate, unul dintre deserturile copilăriei. Vă prezentăm astăzi o rețetă simplă, extrem de delicioasă. Ingredientul secret al marilor cofetari este scorțișoara.
Ingrediente necesare pentru plăcinta cu mere:
Cea mai delicioasă plăcintă cu mere de post: Iată care e ingredientul secret al marilor cofetari
Mod de preparare:
Se cerne făina și se amestecă cu cele trei linguri de zahar. Adauga margarina și frământă bine. Încorporează zaharul vanilat și borșul. Omogenizează. Framanta din nou aluatul, dupa care bagă-l la rece cât timp te ocupi de umplutura.
Umplutura:
Curăță merele de coajă și da-le pe răzatoarea mare, apoi adaugă zaharul si presară scorțișoara. Dupa ce ai omogenizat, pune merele intr-un vas și lasa-le la foc potrivit, sa se caleasca câteva minute.
Mod de asamblare:
Unge și tapetează o tavă cu putin ulei și făină. Împarte aluatul în două părți egale și trece cu sucitorul peste fiecare. Pune o foaie în tavă, acoper-o cu umplutura de mere, apoi urmează a două foaie.
Deliciosa plăcintă se coace în cuptorul încins în prealabil la 160 de grade Celsius, pentru circa 35-45 de minute.
Poftă bună!
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.