Lifestyle

Ceai benefic pentru organism! Lidia Fecioru: Tine loc de anibiotic

Ceai benefic pentru organism! Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvaluit ca putem avea o sanatate de fier cu ajutorul unei legume minune.

Invitata la Antena3, Lidia Fecioru a dezvaluit ca hreanul are un efect nebanuit pentru sanatate. Tine loc de antibiotic!

Lidia Fecioru: E foarte bună de făcut gargară

„Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate de litru și se adaugă vodcă. Și se face o mixtură. Se poate lua dacă ne dor dinții, e foarte bună de făcut gargară pentru că ține loc de antibiotic. De multe ori, așa se poate opri o infecție în cavitatea bucală.

Ceai benefic pentru organsim: Foarte bun pentru cistite

Mai putem folosi frunzele de hrean, le înmuiem în apă caldă și le punem pe cap, pe genunchi. Ciupește puțin dar nu doare. Scoate sărurile din organism.

Ceai benefic pentru organism: Rădăcina de hrean e foarte bună pentru cistite. Ceaiul se face astfel: o lingură de hrean ras se pune pentru un pahar de apă și se fierbe cinci minute la foc mic. Se acoperă și se lasă 10 minute, apoi se bea câte trei patru pahare pe zi în caz de cistită acută”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.