Info Actual

Info Actual > Showbiz > Chirilă a recunoscut tot. A iubit în secret o vedetă celebră de la Pro TV
Showbiz

Chirilă a recunoscut tot. A iubit în secret o vedetă celebră de la Pro TV

Tudor Chirilă, apel disperat pe Facebook

Chirilă a recunoscut tot. Dragostea care l-a marcat pe artistul Tudor Chirilă. Andreea Esca a pătruns în inima lui Chirilă încă din vremea liceului, artistul făcând o pasiune secretă pentru cea mai apreciată jurnalistă din România.

Solistul trupei Vama Veche  spune că „această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta”.

Chirilă a recunoscut tot. Andreea Esca era foarte frumoasă

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârfu cu Dor, o tabără de schi şi… Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt băiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta701. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, a declarat Tudor Chirilă.