Actual Politică

Ciprian Ciucu, un nou atac la Nicușor Dan. De data, pe Facebook. Comunicarea 2.0

Ciprian Ciucu, un nou atac la Nicușor Dan. De data, pe Facebook. Comunicarea 2.0
FOTO: PSNEWS.RO

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că Nicuşor Dan nu are o relaţie foarte bună cu primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu. Ba nu îi răspunde la telefon, ba nu-i semnează hârtiile. Drept urmare, Ciprian Ciucu a ales să-i scrie primarului general pe Facebook.

Ciprian Ciucu, un nou atac la Nicușor Dan. De data, pe Facebook. Comunicarea  2.0

Primarul General a anunţat ieri că au fost de blocate conturile Municipalităţii şi că urmează o nouă serie de negocieri cu Costică Constanda.

„Conturile Primăriei au fost deblocate. Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda. Primăria Municipiului București va continua negocierile cu familia Constanda, pentru soluționarea situației. Începând de mâine, Primăria Capitalei poate face plăți în contul proiectelor de investiții aflate în derulare”, a scris Nicuşor Dan în postarea sa.

Ciprian Ciucă nu crede în spusele primarului şi într-un comentariu îl contrazice pe acesta.

„PRELUNGIREA GHENCEA!!! Directorii nu au deblocat situația! Nu îşi asumă nicio soluție. Lucrarile sunt blocate, hârtiile sunt blocate”, scrie Ciucu la postarea lui Nicuşor Dan.

Recent, Ciprian Ciucu a declarat că marile investiții din București n-au înghețat doar din cauza că a poprit Constanda conturile Primăriei Capitalei, ci și pentru că aparatul administrativ condus de Nicușor Dan se mișcă foarte încet. Edilul, care este și președintele PNL București, susține că dacă mâine Constanda ar ridica poprirea de pe conturile PMB șantierele tot n-ar începe.

„Chiar dacă acum conturile PMB n-ar fi blocate de familia Constanda, cel puțin cu obiectivul Prelungirea Ghencea n-am fi fost mai departe. Nu s-ar fi avansat nici la Doamna Ghica”, declara acum două săptămâni Ciprian Ciucu, adăugând că „eu nu știu ce se întâmplă la PMB. Trag un semnal de alarmă. PNL îl susține în acest moment pe Nicușor Dan și îi asigură majoritatea. De asta vrem această discuție. Dar cer mai mult focus pe investiții și mai puțin pe mormoloci și alte chestii. Sunt ok și alea de imagine. Dar hai să ne uităm la esențial”.