Actual

Clotilde Armand l-a lecuit pe Bobonete de comedie. Actorul face un anunț trist despre Sectorul 1

Mihai Bobonete

Îndrăgitul actor de comedie, unul dintre personajele principale din serialul Las Fierbinți, Mihai Bobonete a atras atenția asupra unei situații cu totul îngrijorătoare, și anume starea străzilor din Capitală, mai exact Sectorul 1. În postarea publicată pe Facebook este vorba despre strada Jandarmeriei, numărul 375-390, acolo unde actorul locuiește și în fiecare zi este nevoit să circule pe o stradă plină de pământ și pietre. Mesajul l-a adresat primarului Capitalei, Nicușor Dan, și primarului sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand l-a lecuit pe Bobonete de comedie. Actorul face un anunț trist despre Sectorul 1

Mihai Bobonete nu a mai putut să suporte incompetența autorităților, și a decis să transmită un semnal de alarmă pe pagina personală de Facebook:

„Jandarmeriei 375–390 Anul 2022.
Primar General al Capitalei Nicușor Dan
Primar Sector 1 Clotilde Armand
Sper ca toate drumurile pe care le mai aveti de facut in viata asta sa fie la fel ca bucata asta de sosea pe care merg de 10 ori pe zi eu impreuna cu cei doi copii ai mei care ma intreaba tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani incoace sa puna un asfalt!
Aaaa defapt m-am razgandit, sper sa aveti numai drumuri ca acesta toata viata asta si dupa ea la fel si mai sper ca intr-o zi, astora care ocupa functii atat de inalte sa vi se faca atat de rusine de incompetenta si de neputinta, incat sa vi se rupa pantalonii in cur la fiecare stranut pana la 90 de ani si sa gasiti tot timpul coaja de nuca in cozonac!
Sa nu-mi incepeti acum ca nu tine de noi, ca e la capitala, ca mai sunt situatii…
Acum o saptamana am auzit o declaratie care reflecta fix potenta unui Primar:” Eu stiu ca toate linoleurile din tramvaiele bucurestene trebuiesc schimbare dar nu avem bani!”
Domnul Nicusor, eu stiu ca as face surf dar nu am placa si mai stiu unele lucruri dar nu am chef si mi-e si scarba sa vi le spun ca sigur gasiti o scuza la toate.
Doamna Clotilde sunteti cel mai degeaba”, se arată în postarea lui Mihai Bobonete.

După o oră de la postarea imaginilor, Clotilde Armand i-a răspuns în stilul caracteristic, și a aruncat vina pe alianța PSD și PNL, spunând că Primăria Sectorului 1 nu are cadru legal pentru a putea interveni:

„Această porțiune aparține de Primăria Capitalei iar Primăria Sectorului 1 nu are cum să intervină. Nu are cadru legal. Anul trecut am mai reamintit asta. Acum, pentru disconfortul creat eu sunt pregătită să îmi cer iertare tuturor locuitorilor din zona asta.

Dar scuzele mele nu vor asfalta drumul și nici nu vor folosi. Așa că am sunat la Administrația Străzilor să se ocupe de drum. Să nu se mai repete situația voi propune Consiliului local un proiect de hotărâre prin care să preluăm noi strada Jandarmeriei la Sectorul 1.

Profit de ocazie să reamintesc că am mai propus Consiliului local preluarea mai multor străzi cu probleme aflate în Sectorul 1 pentru modernizarea lor dar alianța PSD și PNL au refuzat sistematic să voteze. Rezultatul? Degeaba – așa cum bine spuneți”, a spus Clotilde Armand.

„Trimite-ți ilegal niște asfalt și răspund eu cu temnița dacă vă dă Nicușor în judecată că e strada lui”

Plin de ironie, Mihai Bobonete nu a fost mulțumit de răspunsul primit, fiind convins că situația nu va fi rezolvată prea curând. Acesta a declarat că că nu îl va ierta pe Nicușor Dan:

„Clotilde Armand Multumesc! Ramane sa ne mai scriem la anu’ presupun! Usor usor dezvoltam o relatie si cred ca pana la urmatorul primar, ajungem prieteni.
Pe Nicușor Dan nu-l iert si ma repet, pana la 90 de ani!

Aaaa si va rog trimite/ti ilegal niste asfalt si raspund eu cu temnița daca va da Nicusor in judecata ca e strada lui!
Promit. La cati suntem aici si cati bani am dat pe capete de bara si planetare, stam pe rand cate o saptamana iar dumneavoastra veniti cu pachetele si quiche lloraine”, a comentat Bobonete la răspunsul lui Clotilde Armand.

Postarea a atras o mulțime de critici asupra modului în care este administrat Sectorul 1.

Răspunsul lui Nicușor Dan este în continuare așteptat de actor.

Mai jos poate fi observată starea străzii Jandarmeriei, numărul 375-390.