Showbiz

Comemorarea lui Michael Jackson, marcată de nenorociri. Surorile lui, La Toya și Janet Jackson au avut legătură cu asta

Comemorarea lui Michael Jackson, marcată de nenorociri. Surorile lui, La Toya și Janet Jackson au avut legătură cu asta

S-au împlinit 13 ani de la moartea starurului mondial Mickael Jackson. A fost comemorat de familie și de fani, dar nu au lipsit lucrurile mai puțin frumoase despre cel mai cunoscut artist de pe planetă.

Comemorarea lui Michael Jackson, marcată de nenorociri. Surorile lui, La Toya și Janet Jackson au avut legătură cu asta

Prima pată neagră a fost legată de acuzația de furt pentru fostul iubit a surorii lui Mickael, cântăreața La Toya Jackson. În primele zile de după moartea artistului, s-a vorbit despre acest lucru grav, dar apoi s-a așternut tăcerea. S-a spus că Jeffre Phillips, fostul logodnic al lui La Toya Jackson, este acuzat că a furat obiecte personale din casa lui Michael Jackson la doar câteva zile după moartea starului pop.

Acuzațiile depuse de avocații familiei Jackson împotriva lui Phillips au venit cu o zi înainte de a 13-a comemorarea de la moartea lui Jackson, care s-a stins pe 25 iunie 2009.

„Într-un act extrem de îngrozitor și inuman, Phillips a furat chiar pijamalele pe care le purta Jackson în ultimele ore ale vieții sale”, au susținut avocații.

„Și Phillips a furat un tub de resuscitare care pare să fi fost folosit pentru Jackson de cei care încercau să-i salveze viața, în perioada scurtă și frenetică de dinaintea decedării lui”.

Fostul logodnic al surorii lui Michael Jackson este acuzat că a folosit haosul din jurul morții starului pop, în 2009, pentru a-i fura pijamaua lăsată pe patul morții, după ce starul a fost transportat la spital, precum și alte obiecte de valoare din conacul său de 25 de milioane de dolari.

Documentele depuse vineri, de avocați, susțin că producătorul de film Jeffre Phillips, care fusese logodit cu La Toya Jackson, încerca să vândă articolele pe care se presupune că le-a furat după ce a stat în conacul Regelui Pop din Los Angeles timp de nouă zile după moartea acestuia: telefoanele starului și ale copiilor săi, permisul de conducere, pastile, haine, însemnări scrise de mână și o servietă cu scrisori personale.

Janet Jackson a vorbit despre iubirea și neînțelegerile cu fratele său

Cealaltă soră, artista Janet Jackson i-a adus un omagiu regretatului ei frate Michael Jackson.

Sâmbătă, cântăreața în vârstă de 56 de ani a publicat o fotografie în care a pozat cu Regele Pop, care a murit la vârsta de 50 de ani.

De-a lungul anilor, Janet a onorat memoria lui Michael de multe ori, inclusiv prin postări anuale pe Instagram pentru a marca ziua lui de naștere, pe 29 august.

Ea a povestit despre albumul „Thriller”, care a fost lansat în noiembrie 1982, când Michael avea 24 de ani și Janet 16, și a devenit cel mai bine vândut album din toate timpurile.

„Îmi amintesc că am iubit cu adevărat albumul Thriller, dar pentru prima dată atunci am simțit că era diferit între noi doi, că se produce o schimbare”, a spus ea.

Janet a dezvăluit: „Aceasta a fost momentul în care eu și Mike am început să mergem pe drumuri separate. Doar că nu era la fel de distractiv ca înainte”.

Până la începutul anilor 1990, ei au lucrat împreună la o melodie numită Scream – dar au fost adesea ținuți deoparte în timpul filmării videoclipului muzical.

„Michael a împușcat nopți, eu am împușcat zile. Casa lui de discuri i-ar bloca platoul, așa că nu puteam vedea ce se întâmplă. Nu m-au vrut pe platoul de filmare’, a dezvăluit ea. conform Daily Mail.

Cu toate acestea, Janet Jackson a spus că ea și fratele ei au avut o conversație finală emoționantă, ultima dată când l-a văzut înainte de moartea lui. Și-a amintit că momentul a avut loc în timp ce amândoi erau prezenți la o petrecere surpriză pentru părinții lor Joe și Katharine.

Ea a spus: „Stătea lângă mine și râdea ca un nebun. Și râdea profund și îmi amintesc că se uita la mine… și ultimul lucru pe care ne-am spus unul altuia a fost „Te iubesc” și asta a fost ultima dată când l-am văzut”.