Info Actual > Showbiz > Corina Chiriac se destăinuie: „Am dispărut elegant, fără explicații…”
Showbiz

Corina Chiriac se destăinuie: „Am dispărut elegant, fără explicații…”

Corina Chiriac se destăinuie: „Am dispărut elegant, fără explicații...”

„Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine… Nu e suficient?”, a declarat Corina Chiriac.

Corina Chiriac se destăinuie: „Am dispărut elegant, fără explicații…”

Fosta soție a lui Virgil Anastasiu, Corina Chiriac, a povestit admiratorilor săi  despre marile iubiri din viața ei. Celebra cântăreață a povestit cum a reușit să scape relații toxice de iubire care i-au marcat viața.

Chiriac: Mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?

„Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine… Nu e suficient? Să fi zis, “Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?”. Poate ziceam “Da”, că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice “Vai, ce te-am iubit”?”, a spus Corina Chiriac pentru femeide10.ro.

Reamintim că în tinerețe, Corina Chiriac a avut o idilă cu Ovidiu Lipan Țăndărică. Tot în tinerețe, artista s-a iubit cu celebrul Karel Gott. Însă, în cele din urmă, artista s-a căsătorit cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, mariaj ce a durat doar 4 ani.

Într-un alt interviu realizat pentru aceeași sursă, celebra artistă a spus cum a devenit o femeie puternică. Frumoasa actriță a mai spus că eșecurile au întărit-o, nu au făcut din ea o femeie slabă. Nu a așteptat niciodată ca „farfuria spartă se transformă miraculos în Peștișorul de Aur”

Avem tendința să cădem în dependență de propriile eșecuri

„Rateurile din viața personală, lupta de a le supraviețui și mai ales efortul de a scăpa de dependența în care eșecurile au prostul obicei să se transforme! Mulți dintre noi avem tendința să cădem în dependență de propriile eșecuri, ne plângem de milă, idealizam gafele altora și insistăm să reparăm ceea ce trebuia de mult aruncat la gunoi, doar-doar farfuria spartă se transformă miraculos în Peștișorul de Aur care împlinește trei dorințe! Norocul meu a fost să am umor: am luat cioburile, le-am lipit voit greșit și le-am pus în vitrină. Dedesubt un bilețel: „Asa, nu!”

Corina Chiriac este o cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță din România. Corina Chiriac a fost una dintre solistele de mare succes din muzică ușoară din anii ’70 până în prezent.

Familia Corinei Chiriac

Mircea Chiriac, tatăl artistei, compozitor și profesor la Conservatorul Ciprian Porumbescu din București. Mama sa, Elisabeta Chiriac, a fost profesoară de pian la același Conservator. Aceștia o familiarizează de la cea mai fragedă vârstă cu lumea sunetelor. Copil fiind, a studiat pianul la început cu mama sa.

Ajungându-se la concluzia ca ar fi mai studioasă cu o profesoară străină, s-a apelat la o prietenă a familiei, pianista Rodica Suțu, una din ultimele descendente ale familiei domnitoare Suțu. Nu a putut să învețe pianul prea mult deoarece degetele mici de la fiecare mână erau prea scurte pentru atingerea corectă a octavelor.

În anul 1955 se înscrie la Școala de muzică Nr.1. A studiat vioara timp de 6 ani, având ca profesor, pe George Manoliu, cu asistenții Petre Munteanu și Ilarion Ionescu – Galați, dirijor și muzician. Cursurile liceale le-a susținut la Liceul Special de Muzică nr.1 din București, clasele de vioară, sub îndrumarea unor prestigioase nume ale muzicii românești.