Lifestyle

Covid-19 lovește din nou fotbalul românesc! Copos, infectat cu noul coronavirus

Covid-19 lovește din nou fotbalul românesc! Copos, infectat cu noul coronavirus

George Copos, în vârstă de 67 de ani, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit ultimelor informații, până în acest moment nu se ştie exact care este starea de sănătate a fostului patron al clubului Rapid, informează realitateasportiva.net.

„În acest moment, nu se ştie exact care este starea de sănătate a fostului patron al clubului Rapid”, scrie sursa citată.

Infectarea cu noul coronavirus vine la câteva luni după ce fostul patron de la Rapid a înregistrat o nouă reușită. Dumitru Dragomir spunea la ProSport Live că George Copos are din nou o afacere care produce bani mulți.

„Copos este un titan! L-am văzut acum o săptămână. Am băut un șpriț cu el la mare. Discutam că nu pleca niciodată de la Rapid dacă nu veneau cu tava de colivă. A făcut pușcărie nevinovat din cauza asta, sigur instanța a fost influențată când au văzut afară 3.000 de oameni. Pe mine m-au trimis la pușcărie, la brutărie, dar eu n-am greșit cu nimic.

Copos a slăbit, și-a luat o nevastă tânără are o fată tânără, se juca cu ea știi ce bine arată? A făcut o afacere demențială, o clădire de birouri”, spunea atunci Dumitru Dragomir.

George Copos a fost patron al giuleștenilor în perioada 1992-2013. Rapidul a reușit în era Copos să cucerească două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe, dar şi să ajungă în sferturile de finală în Cupa UEFA (Rapidul a fost eliminat de Steaua).

În martie 2014, in calitate de fost actionar majoritar al FC Rapid, George Copos a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare, in dosarul transferurilor din fotbal. A fost eliberat condiționat pe 7 aprilie 2015.